Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når familien udvides, er der visse ting, der er nødvendigt at anskaffe sig for at give den lille ny den bedste start på livet. Èn af de ting er en barnevogn, som i lang de fleste tilfælde er uundværlig. Det er dog ikke altid helt nemt at overskue sortimentet af barnevogne – der er nemlig mange at vælge imellem. Få et overblik over de populære modeller og find ud af, hvilken barnevogn, der matcher dig og dit barn bedst.

Klassisk barnevogn

Det kommer ikke bag på nogen, at den helt klassiske af slagsen er på listen over populære barnevogne. Den findes i alle prisklasser, og du kan få en god vogn til en lille pris. Kvalitet og pris hænger dog typisk sammen, og de lidt dyrere modeller indeholder typisk flere funktioner. Det kan for eksempel være praktiske svinghjul og et ergonomisk, justerbart styr. Det er en smagssag, hvor mange funktioner, man ønsker at barnevognen skal have, og heldigvis muliggør det brede sortiment, at du kan finde den, som imødekommer netop jeres behov.

Kombivognen

Med en kombivogn får du både barne- og klapvogn i et og samme køretøj. I de første par måneder, kan vognen bruges med en babylift i, og efterhånden som barnet bliver større, kan den også bruges som en klapvogn. Dermed kan den bruges de første mange år af barnets liv, og udgiften til klapvognen er sparet væk. En kombivogn er typisk lidt mindre end en almindelig barnevogn, hvilket betyder, at den er lettere at styre. Til gengæld er liggemålene oftest lidt kortere.

Transport og slitage

Når du vælger en barnevogn, er det vigtigt at overveje, hvad I som familie har brug for. Hvis I ofte er på farten, kan det være en god ide at vælge en vogn, der nemt kan klappes sammen, så den kan ligge i bilens bagagerum. Skal vognen stå meget udenfor eller måske bruges af flere børn i fremtiden, bør valget falde på en slidstærk model.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here