Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som mor stræber man efter at give sit barn den bedst mulige start på livet og de bedste vilkår for en sund fremtid. Derfor tænker vi meget over, hvilke produkter vi lader vores børn komme i kontakt med, så de ikke udsættes for unødvendig og skadelig kemi. At undgå disse produkter skåner også miljøet, hvilket kun er endnu en god grund til at tænker over, hvilke produkter vi fylder i vognen i supermarkedet.

Svanemærkede bleer

Måske oplever du, at det er svært at finde rundt i de mange ble-brands på hylden i supermarkedet – for en ble er da bare en ble, ikke? Så simpelt er det desværre ikke, da alle bleer ikke er lige skånsomme mod dit barns hud og miljøet. Når du skal vælge mellem de mange forskellige bleer, kan du med fordel lede efter dem, der er svanemærket. Miljømærket Svanen garanterer nemlig, at bleerne er af god kvalitet, tager hensyn til dit barns sundhed og opfylder de skrappe miljøkrav. Det betyder for eksempel at svanemærkede bleer ikke indeholder lotion eller parfume, og at den anvendte bomuld er økologisk.

Bæredygtigt legetøj

Når du ønsker at gøre en indsats for at skåne både barn og miljø, er det også vigtigt at tænke over, hvilket legetøj, du lader barnet lege med. Naturebaby.dk fører naturligt og bæredygtigt legetøj fra det danskproducerede brand DanToy BIO. Produkterne er lavet i bioplast og er organisk farvepigmenterede, hvilket betyder, at legetøjet er fri for skadelig kemi. Med legetøj fra DanToy BIO gør du altså en aktiv indsats for at skåne både dit barn og miljøet.

Vælg produkter med omhu

Det er altså en god tommelfingerregel at vælge sine produkter med omhu. Det gælder særligt plejeprodukter som shampoo, vådservietter og babypudder, men også legetøj, service og tøj, som kan indeholde ingredienser, der potentielt kan være skadelige for barn og miljø.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here