Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom vi kvinder er byggede til at gå børn, er det en hård omgang for kroppen. Især den måde, vi i dag passer børn på, kan være rigtig hård for ryggen. Derfor giver dig her et par tips til, hvordan du kan lave små tilpasninger, der holder din ryg stærk og sund i mange år.

Lav et hæve-sænkebord om til puslebord

Et af de steder, hvor forældre tilbringer meget tid, er ved puslebordet. Og når bordet laves i standardstørrelser, giver det sig selv, at det ikke passer til alle. Og lige når det kommer til bordhøjde, skal der kun små forskelle til, for at ryggen bliver belastet. Derfor er det en god idé at bruge et puslebord, der passer til lige netop din højde. Det kunne for eksempel være ved at omdanne et hæve-sænkebord til puslebord.

Hæve-sænkebord kan fås i alverdens størrelser, højder og typer. Derfor kan du uden tvivl finde et, der passer til dit behov. At investere i et hæve-sænkebord kan være lidt dyrere end et standardpuslebord, men det er en lille pris at betale for en sund ryg. Den helt store fordel er, at bordet kan bruges til noget andet eller sælges videre bagefter, så det kan sagtens ende med at blive billigere i længden ned et almindeligt puslebord.

Bær barnet rigtigt

En anden synder i forhold til ryggen er at bære barnet forkert. Jo mere du bærer barnet, jo større er risikoen for at få gener, hvis du gør det forkert. Derfor kan det være en fordel at investere i en vikle, så du kan binde barnet godt fast til kroppen. Det er samtidig den løsning, der er bedst for barnets egen ryg.

Traditionelle bæreseler er sjældent lavet til at blive brugt i længere tid, og de passer hverken til mors eller barns ryg. En vikle sidder derimod helt naturligt på kroppen og slider hverken mor eller barn – men den skal naturligvis bindes rigtigt. Der findes massevis af vejledninger på nettet, så du skal bare prøve dig frem, indtil du er tryg ved viklen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here