Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke altid lige nemt at få familielivet til at spille sammen med et socialt liv. Især firmajulefrokoster kan være en udfordring, fordi de ofte falder sammen med partnerens julefrokost, og de kræver næsten en hel weekend-pasning af barnet. Men her giver vi dig et par tips til, hvordan du får firmajulefrokost og baby til at gå op i en højere enhed.

Vær ude i god tid

Lige så snart du får invitationen, gælder det om at arrangere pasning. Det er en svær sæson, fordi mange skal til julefrokoster, men prøv at finde nogen. Jo større børnene er, jo mere kan du brede søgefeltet ud. Så er de nemlig nemmere at passe og kræver ikke særligt babykendskab.

Det kan også være en god idé at finde en babysitter, som bor i nærheden af festen. Så kan du måske endda også overnatte der efter festen – hvis du altså er klar på at lege med barnet om morgenen. Mange virksomheder arrangerer store firmajulefrokoster i fx Vega i København, og her skal du naturligvis bruge et sted at overnatte. Men hvis julefrokosten afholdes på et hotel eller lignende, kan du selvfølgelig bare sove der og komme hjem til barnet, når du har sovet ud.

Giv den fuld gas til firmajulefrokosten

Når du har fundet en god løsning for dit barn, er der kun én ting at gøre: giv den fuld gas. Det er sikkert ikke tit, du har mulighed for bare at slå dig helt løs, men det har du nu. Derfor skal du nyde firmajulefrokosten i fulde drag. Husk dog lige på, at din alkoholtolerance nok har ændret sig en hel del, så lad være med at hamre snaps i samme tempo, som da du var 19. Og hvis du stadig ammer, skal du selvfølgelig lige sætte dig ind i, hvordan det spiller sammen med alkohol.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here