Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I disse Instagram-tider er der pres på for at have et lækkert børneværelse, og hvem vil ikke gerne give sit barn det bedste? Et lækkert værelse er rart at opholde sig i, rart at tænke på og nemt at lave. Der skal nemlig ikke ret meget til for at skabe et magisk børneværelse, og væggene er et godt sted at starte. De danner nemlig baggrund for alt andet i rummet, og fede vægge kan trække selv en kedelig indretning op.

Søg inspiration på nettet

Internettet er et overflødighedshorn af boliginspiration, og der er også mere end rigeligt inspiration til børneværelset. Mange mommy-bloggers har øjensynligt ikke andet at lave end at male og indrette hjemmet, og det kan vi jo kun takke dem for. Det giver nemlig uendeligt mange fantastiske ideer til hjemmet, som du kan tilpasse til dit behov.

Lad dig for eksempel inspirere af spændende tema-værelser, hvor fantastiske motiver på væggene skaber et eventyrland. Om det er prinsesser, grønne træer eller måske en tur i rummet er op til dig og dit barn – alt kan lade sig gøre.

Undgå en Pinterest-fail

Selvom internettet rummer de mest fantastiske billeder af alt fra kager til børneværelser, er der dog også en bagside. Du har formentlig set de famøse Pinterest-fails, hvor det er gået helt galt, når folk har prøvet at efterligne projektet derhjemme. Derfor er det en rigtig god idé at hyre din lokale maler, hvis du vil gøre noget ved væggene.

Rådfør dig også gerne med din maler om selve projektet, så I kan forventningsafstemme og du er sikker på, at dine drømme rent faktisk kan lade sig gøre. Hellere et enklere, smukt resultat end et storslået, men helt elendigt resultat.

Når du får en maler til at løfte opgaven, går det som regel også hurtigere, og det er billigere end at bruge mange timer af din egen tid på det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here