Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er i den grad moderne at kunne lave ting selv. Gør det selv-tutorials oversvømmer internettet, og især for nye mødre er der status i at have overskud til at lave tingene selv. Men faktisk kan det netop give dig mere overskud at have en gør det selv-hobby. At bruge tid i køkkenet eller ved symaskinen kan nemlig nærmest være meditativt. Hvis du syr noget af børnenes tøj selv, sparer du samtidig en formue.

En hobby giver overskud

Mange forældre stormer rundt fra det ene til det andet og har nærmest ikke tid til at trække vejret. Og rigtig mange kan ikke se, hvad de kan gøre anderledes. Men en afslappende hobby kan være en af de ting, der giver dig mere overskud i hverdagen. Men det kræver selvfølgelig, at du prioriterer din hobby og ikke bare ser det som endnu en ting, der skal presses ind i kalenderen.

Syning kan være ganske meditativt, fordi du sidder stille og sysler med håndarbejdet. Det kræver nok fokus til, at du ikke laver andre ting imens, men det er ikke raketvidenskab som kræver meget hjernekraft. Det bliver især nemmere efter et par forsøg, hvor du er blevet mere fortrolig med symaskinen og de forskellige teknikker.

Spar penge på hjemmelavet tøj

Hvis du er træt af at bruge formuer på børnenes tøj – eller bare vil spare på nogle dele for at kunne bruge lidt ekstra på andre – er syning en perfekt løsning. For at skære udgifterne helt ned kan købe tøj i genbrugsbutikker, som du så syr om. Det giver både unikke tøjstykker og er langt bedre for miljøet end at købe nyt.

Hvis det ikke er vigtigt for dig at spare pengene, kan du købe nyt stof med lækre motiver, som børnene vil elske. Det er ofte stadig billigere end at købe tøjet selv, fordi der skal så lidt stof til børnetøj. I dag kan du endda nemt finde økologisk stof, som er rigtig godt at bruge til børn. Er det ikke fantastisk, at man pludselig selv kan bestemme, hvad tøjet er lavet af?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here