Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Livet som mor er fantastisk, men kan til tider også være en anelse hårdt. Man arbejder i døgndrift for at give sit barn en masse kærlighed og den bedste start på livet, og det er det hele værd. De mange vågne nattetimer kan dog tære en smule på overskuddet og humøret. Derfor er det vigtigt, at man også tager sig tid til sig selv en gang i mellem, så man ikke risikere at overbelaste sig selv.

Afslapning er vigtig

At blive mor er stort, og båndet mellem mor og barn er helt unikt og noget af det smukkeste og rørende i verden. Barnets behov kommer altid i første række, og det er også sådan, det skal være. Det betyder dog ikke, at mødre fuldstændig skal ignorere deres egne behov og aldrig tænke på sig selv. For at opretholde energi, overskud og en funktionel hverdag, kræver det, at man en gang imellem tænker på sig selv og får slappet helt af. En lille lur på sofaen, mens baby alligevel sover til middag, er nogle gange vigtigere end at lægge vasketøj sammen. Det hele behøver ikke være så perfekt, langt de fleste har forståelse for at livet som mor er krævende.

Et afbræk fra hverdagen

Hvis mor og far trænger til at koble lidt af fra en travl hverdag og bare nyde hinanden, kan et weekendophold varmt anbefales. Her kan man slappe helt af og nyde at blive opvartet af personalet med lækker mad. Gå en tur i naturskønne omgivelser, tag på shopping i en nærliggende på, brug hele dagen i sengen – der er mange muligheder. Et ophold som dette hjælper med at holde liv i forholdet, og man vender begge tilbage med ekstra overskud til at overøse baby med endnu mere kærlighed. Desuden klager de færreste bedsteforældre over at få lidt ekstra tid med deres barnebarn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here