Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange kvinder er af den overbevisning, at det er mændene, der scorer de høje pensionslønninger og lønninger i det hele taget, og de ikke selv skal tage stilling til, hvad deres penge bliver investeret i. Det er en kæmpe fejl, da pengene kan investeres på mange forskellige måder. Enten vokser de betragteligt, så du får endnu mere ud af den pensionsopsparing, end du startede med. Alternativt bliver de på nogenlunde samme niveau, som da de først kom ind på kontoen. Det afhænger helt og holdent af, hvad og hvem man benytter til at investere pengene for en.

Det er en skrøne, at mændene tjener pengene

Naturligvis tjener mænd penge, når de arbejder. Men kvinder tjener i disse tider lige så meget og i nogle tilfælde mere end mændene. Derfor er det så pokkers vigtigt, at kvinderne vælger at tage pensionsinvestering seriøst, da det påvirker fremtiden.
Det, man bør gøre, er at tage kontakt til uvildig rådgiver, der kan give en god og grundig investeringsrådgivning og fortælle, hvilke muligheder man har. Det er helt sikkert, at pensionsselskabet har en linje, som de er vant til at følge, når de rådgiver i pension. Men ved at følge den, så får du ikke nye inputs. Det er ikke sikkert, at dine penge bedst bliver investeret hos dit pensionsselskab.

Du kan blandt andet se, hvilke muligheder for investeringsrådgivning du har her. Det er vigtigt, når du får denne rådgivning, at den er uvildig – altså at rådgiveren ikke har aktier i det, vedkommende fortæller om. Ellers er rådgivningen ikke meget værd.
Noget af det vigtigste når det handler om investering af din pension er, at du har en god mavefornemmelse. Hvis ikke den er med dig, så skal du ikke beslutte dig. Nogle rådgivere kan også lægge pres på dig, så du hurtigere tager en beslutning. Det er her vigtigt, at du har is i maven og ikke lader dig presse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here