Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Livet som mor er ikke altid lige nemt, selvom de små poder har deres fantastiske øjeblikke. Og efter en lang sommer kan det også være hårdt at skulle adskilles fra børnene igen – især hvis sommeren bød på skole- eller børnehavestart. Det er svært at sende de små ud i verden og mærke, at mor ikke længere er den eneste i verden.

Der kan altså være en hel del grunde til, at det er ekstra hårdt at være mor i disse uger. Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du kan forkæle dig selv en lille smule. Det kan ikke skrue tiden tilbage, men det kan være et lille plaster på såret.

Køb noget lækkert til boligen

Når man har små børn, kan det nogle gange føles lidt som at bo inde i børne-tv. Der er legetøj og børnesikringer overalt, og det er i det hele taget svært at holde et smukt hjem. Men hvis du synes, du trænger til lidt voksenstil i hjemmet, skal du ikke holde dig tilbage. Investér i noget lækkert, som du har drømt om længe – det kunne for eksempel være en flot og stilren lampe fra &tradition.

Det vigtigste er, at du vælger noget, som passer til din smag, og som vil glæde dig. Og selvfølgelig helst noget, der kan placeres over børnehøjde, så der ikke sker uheld.

Tag en spa-dag

Alle kvinder, og især mødre, kan indimellem have brug for en helt stille dag med masser af forkælelse. Uanset om du foretrækker at gøre det alene eller sammen med en veninde, kan du bruge en spa-dag til at få ro i sindet, slappe helt af og reflektere over dit liv.

Det bedste er at tage til et lækkert sted, hvor du/I bliver vartet op hele dagen. Det tvinger jer til at komme ned i gear og glemme alle gøremålene derhjemme, og det giver jer en anderledes oplevelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here